Αυστραλία: 36χρονος βιάστηκε και δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι που νοίκιαζε μέσω...

Αυστραλία: 36χρονος βιάστηκε και δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι που νοίκιαζε μέσω Airbnb

SHARE
Hotel Olympic horiz 1516

Τραγικό τέλος βρήκε ένας 36χρονος από τη Μελβούρνη. Ο άντρας βιάστηκε και δολοφονήθηκε σε δωμάτιο σπιτιού που είχε νοικιάσει μέσω της πλατφόρμας Airbnb. Δράστες της δολοφονίας φέρεται πως είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και δύο φίλοι του.

Ο 36χρονος Ramis Jonuzi, σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, πλήρωνε 30 δολάρια το βράδυ για να μένει σε ένα σπίτι στο Brighton East, όπου τον βίασαν και τον σκότωσαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης

Ήταν περίπου μια εβδομάδα σε αυτό το σπίτι, που το είχε επιλέξει ως οικονομική λύση για να μείνει προσωρινά προκειμένου να λύσει κάποια «προσωπικά θέματα» σύμφωνα με άτομα του φιλικού τους περιβάλλοντος.

Το βράδυ της Τετάρτης ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και δύο φίλοι του φέρεται να του επιτέθηκαν, να τον βίασαν με κάποιο αντικείμενο και στην συνέχεια να τον δολοφόνησαν.

Ramis Jonuzi was bashed to death outside his Brighton home. Source: 7 News

Και οι τρεις άντρες είναι αντιμέτωποι με κατηγορίες δολοφονίας, ενώ ο ένας βαρύνεται και με την κατηγορία του βιασμού.

Η Airbnb σε ανακοίνωσή της καταδίκασε το περιστατικό και τόνισε πως «δεν αποδέχεται τέτοιες πράξεις, που παραβιάζουν όλα όσα πρεσβεύει η παγκόσμια κοινότητά μας».

Παράλληλα, διευκρίνισε πως το εν λόγω σπίτι έχει διαγραφεί από την πλατφόρμα της και πλέον είναι έτοιμη να συνεργαστεί με τις Αρχές για την πλήρη διαλεύκανση της δολοφονίας.