Είσαι έτοιμος για κάτι τόσο μεγάλο;! Πες μας για τη σεξουαλική σου...

Είσαι έτοιμος για κάτι τόσο μεγάλο;! Πες μας για τη σεξουαλική σου ζωή

SHARE
Hotel Olympic horiz 1516

Είσαι έτοιμος για κάτι τόσο μεγάλο;!

Απάντησε στην μεγαλύτερη Πανευρωπαϊκή διαδικτυακή έρευνα που αφορά στην σεξουαλική ζωή, στην γενική υγεία και στις σχέσεις μεταξύ ανδρών που κάνουν σεξ με άνδρες!

Η έρευνα θα είναι ανοιχτή και διαθέσιμη σε όλη την Ευρώπη,μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2017.

Κάνε κλικ εδώ: https://www.demographix.com/surveys/3Y9Q-VHRX/9EJXAHZK//

Περί τίνος πρόκειται;

 
Η έρευνα αναφέρεται στις σχέσεις, στη σεξουαλική ζωή, στους κινδύνους και στις προφυλάξεις καθώς και στη χρήση υπηρεσιών υγείας.
 
Πόσος χρόνος θα χρειαστεί για την συμπλήρωση της έρευνας;
 
Χρειάζονται μεταξύ 15 και 25 λεπτών για τη συμπλήρωση της έρευνας. Παρακαλούμε σιγούρεψε ότι έχεις αρκετό χρόνο και μπαταρία στη συσκευή που χρησιμοποιείς διότι δεν μπορείς να επιστρέψεις για να συμπληρώσεις την έρευνα σε περίπτωση που διακόψεις για κάποιο λόγο. Παρόλα αυτά, η έρευνα είναι εθελοντική και μπορείς να διακόψεις ανά πάσα στιγμή. Σε αυτή την περίπτωση, κανένα από τα στοιχεία που θα δώσεις δεν θα εγγραφεί. Παρακαλείσαι να συμπληρώσεις αυτή την έρευνα ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
 
Γιατί πρέπει να πάρω μέρος στην έρευνα;
 
Γιατί όλοι θέλουμε καλύτερη σεξουαλική ζωή με όσο το δυνατόν λιγότερους κινδύνους. Συμμετέχοντας στην έρευνα μπορεί να ανακαλύψεις και κάτι καινούργιο. Παρότι δεν θα έχεις κάποιο άμεσο όφελος από τις πληροφορίες που θα δώσεις, αυτό θα βοηθήσει τις κοινωνικές υπηρεσίες αλλά και τις υπηρεσίες υγείας να ασχοληθούν καλύτερα με τις ανάγκες της κοινότητας. Επίσης, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι οι παραπάνω υπηρεσίες για ομοφυλόφιλους και αμφιφυλόφιλους άνδρες μπορεί να λάβουν χρηματοδότηση προς την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών της κοινότητας. Η πρώτη έκδοση της έρευνας (2010) προσέλκυσε 181.000 άνδρες.
 
Ποιος διεξάγει την έρευνα;
 

Η έρευνα διεξάγεται από την Sigma Research στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει εγκριθεί από την επιτροπή βιοηθικής του τμήματος Υγιεινής και Τροπικής Ιατρικής (London School of Hygiene & Tropical Medicine) του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

Η έρευνα έχει δημιουργηθεί από µια διεθνή οµάδα ερευνητών και υπευθύνων υγείας σε δηµόσιες υπηρεσίες υγείας, πανεπιστήµια και µη κυβερνητικές οργανώσεις που εργάζονται για την καταπολέµηση του HIV και για την υγεία και τα δικαιώµατα των ομοφυλόφιλων ανδρών, από 40 ευρωπαϊκές χώρες. 

Η έρευνα χρηµατοδοτείται από το Πρόγραμμα Υγείας 2014 – 2020 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με σκοπό τη διερεύνηση και καταγραφή δεδομένων σχετικά με την σεξουαλική υγεία των ομοφυλόφιλων, αμφιφυλόφιλων και άλλων Ανδρών που κάνουν Σεξ με άλλους Άνδρες (ΑΣΑ) ανά την Ευρώπη. Υποστηρίζεται από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων και από πολλές εθνικές και διεθνείς οργανώσεις και ιστότοπους ομοφυλόφιλων ανδρών.

Μπορείς να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για την έρευνα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.esticom.eu

 
Τι συμβαίνει με τη προστασία δεδομένων;
 
ΔΕΝ θα αποθηκεύσουµε τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σου και δεν θα προσπαθήσουµε να εγκαταστήσουµε cookies. ΔΕΝ θα αποθηκεύσουµε οποιοδήποτε προσωπικό σου στοιχείο που θα επέτρεπε σε τρίτους να σε αναγνωρίσουν. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να συμπληρώσεις όλη την έρευνα με την πρώτη φορά και δεν μπορείς να διακόψεις και να επιστρέψεις σε αυτή σε μεταγενέστερο χρόνο. Η συμμετοχή σου είναι εθελοντική και μπορείς να αποχωρήσεις οποτεδήποτε εσύ το θελήσεις.
 
Που θα πάνε τα δεδομένα;
 
Τα ανώνυμα δεδομένα θα μοιραστούν με τους ακαδημαϊκούς και τους κοινοτικούς συνεργάτες του EMIS στις συμμετέχουσες χώρες μόλις αυτά είναι έτοιμα. Τελικώς, θα τοποθετηθούν στην Πύλη Δημοσίων Δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη χρήση από άλλους ερευνητές μετά από μια περίοδο εμπάργκο.