Η πιο ρεαλιστική σκηνή gay σεξ παίζει στην Αμερικανική τηλεόραση

Η πιο ρεαλιστική σκηνή gay σεξ παίζει στην Αμερικανική τηλεόραση

SHARE
Hotel Olympic horiz 1516

Το 3ο επεισόδιο του American Gods περιλάμβανε και μια  σκηνή που θεωρείται η πιο ρεαλιστική σκηνή gay σεξ που έχει παίξει ποτέ σε σειρά.
H πιο ερωτική gay σκηνή στην ιστορία της αμερικανικής τηλεόρασης, μεταξύ ενός πωλητή τον Σαλίμ, ο οποίος προσπαθεί πολύ σκληρά να βγάλει το ψωμί του στους δρόμους της Νέας Υόρκης, και ενός ταξιτζή, που στην πραγματικότητα είναι ένα τζίνι, τον οποίο γνωρίζει όταν μπαίνει μια μέρα μέσα στο ταξί του.
Εκεί, κατά την διάρκεια της κούρσας αυτής, αρχίζουν μια συζήτηση περί πίστης η οποία γρήγορα αναπτύσσεται σε μια δυνατή φιλία μεταξύ των δυο αυτών ανδρών και καταλήγει σε μια από τις πιο τολμηρές σκηνές σεξ που έχουμε δει ποτέ στην τηλεόραση. 
Ήδη εδώ και αρκετό καιρό, υπήρχε ένας μεγάλος ντόρος γύρω από την συγκεκριμένη σκηνή, όταν ο Ματ Μπρέναν, αρθρογράφος στο Paste Magazine με ένα tweet του ξεσήκωσε τους πάντες λέγοντας πως το «American Gods» έχει μια από τις πιο καυτές gay ερωτικές σκηνές που έχω δει στην τηλεόραση, μετά από το «Sense8», ίσως και ποτέ. Έκανε τα χέρια μου να ιδρώσουν.
Οι παραγωγοί και σεναριογράφοι της σειράς Μπράιαν Φούλερ και Μάικλ Γκριν, είπαν πως ο στόχος τους ήταν να κάνουν κάτι που θα φανεί τόσο όμορφο ακόμη και σε εκείνους που νιώθουν άβολα με σκηνές σεξ του ίδιου φύλου. Ο Γκριν πρόσθεσε επίσης πως η προοπτική του Φούλερ ως gay άντρα, συγχωνεύτηκε με την δική του ως ετερόφυλου άντρας, για να δημιουργήσουν την απόλυτη προσέγγιση μιας σκηνής «ενός όμορφου ρομάντζου μεταξύ δυο ανθρώπων που βρίσκουν ο ένας τον άλλον. Καθώς μιλούσα με τον Μπράιαν για αυτή την σκηνή και έδινε ολοένα και περισσότερο την προοπτική του για αυτή, τόσο εγώ έβλεπα μια ιστορία ενός θεού ο οποίος έδινε σε έναν άνθρωπο την άδεια του να είναι ο εαυτός του, να απολαμβάνει το σεξ και να του κάνουν έρωτα.»