Ιταλός gay ακτιβιστής δολοφονήθηκε από τον σύντροφο τρανς φίλης του

Ιταλός gay ακτιβιστής δολοφονήθηκε από τον σύντροφο τρανς φίλης του

SHARE
Hotel Olympic horiz 1516

Vincenzo Ruggiero

Την ενοχή του για τη δολοφονία του Vincenzo Ruggiero, ενός νεαρού γκει ακτιβιστή ,ομολόγησε εχθές ένας 35χρονος άνδρας, ο οποίος απέδωσε το στυγερό έγκλημα στο παράφορο αίσθημα της ζήλιας που τον κατέλαβε λόγω της στενής σχέσης του Ruggiero με την τρανς ερωμένη του.

Ο 25χρονος Ruggiero είχε εξαφανιστεί πριν από μερικές εβδομάδες στην πόλη Τζουλιάνο. Μέσα από τις έρευνές τους, οι αρχές οδηγήθηκαν στον βασικό τους ένοχο, τον Ciro Guarente, ο οποίος διατηρούσε σχέση με μια τρανς γυναίκα που το τελευταίο διάστημα συγκατοικούσε με το θύμα.

O Ciro Guarente δολοφόνος του νεαρού ακτιβιστή

 

Αφού προχώρησαν στη σύλληψη του 35χρονου το περασμένο Σάββατο και διερεύνησαν τις κινήσεις του τον τελευταίο μήνα, οι Αρχές οδηγήθηκαν στο γκαράζ ενός σπιτιού όπου, μέσα σε ένα βαρέλι με οξύ, βρήκαν τα υπολείμματα της σορού του εξαφανισμένου νεαρού.

Ο 35χρονος συλληφθείς, συνειδητοποιώντας ότι όλα έχουν τελειώσει αφού οι απόπειρές του να ξεφορτωθεί το πτώμα είχαν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας, ομολόγησε το έγκλημά του. «Ναι τον σκότωσα επειδή είχε αποκτήσει μια ύποπτα στενή φιλική σχέση με τη σύντροφό μου» είπε ο Guarente, αναφερόμενος στην διεμφυλική Heven Grimaldi, που μάλιστα συγκατοικούσε με τον ακτιβιστή πριν την εξαφάνισή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νεαρή γυναίκα  πόσταρε συνεχώς βίντεο στο Facebook τις τελευταίες εβδομάδες όπου εξέφραζε την απόγνωσή της για την εξαφάνιση του συγκατοίκου της.

«Μου λείπει το τραγούδι σου μέσα στο σπίτι, οι καθημερινές μας κουβέντες», λέει χαρακτηριστικά η Grimaldi σε ένα από τα βίντεο, συμπληρώνοντας ότι «τα πάντα της θυμίζουν την απουσία του αγαπημένου της συγκάτοικου, η ανεξήγητη απουσία του οποίου της παγώνει την ψυχή».

«Ο μόνος μου στόχος είναι να σε βρω και να γίνω ξανά ευτυχισμένη» καταλήγει στο βίντεο.