Ορθόδοξη κηδεία για τον George Michael

Ορθόδοξη κηδεία για τον George Michael

SHARE
Hotel Olympic horiz 1516

Σχεδόν 3 μήνες μέτα το αιφνίδιο θάνατο του George Michael,η κηδεία μπορεί πλέον να γίνει, αφού ο ιατροδικαστής έδωσε το πόρισμά του στο οποίο αναφέρει ότι πέθανε από φυσικά αίτια.

Άτομο από το κοντινό του περιβάλλον, όταν ερωτήθηκε αν έχουν όλα κανονιστεί απάντησε πως «δεν σχολιάζω προσωπικά μηνύματα». Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι πως οι τελευταίες δυο επιθυμίες του τραγουδιστή θα έρθουν εις πέραν. Και ποιες ήταν αυτές;

Η μία ήταν να ταφεί δίπλα στην πολυαγαπημένη του μητέρα Leslye και η άλλη ήταν να έχει ορθόδοξη τελετή.

Ο εκπρόσωπος του Highgate Cemetery στο Βόρειο Λονδίνο που βρίσκεται ο οικογενειακός τάφος απάντησε πως δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν πως ο τραγουδιστής θα θαφτεί εκεί. Σύντομα στο τηλέφωνο απαντούσε ένα σύντομο ηχογραφημένο μήνυμα που έλεγε:
«Αν τηλεφωνείτε για τον George Michael λυπάμαι αλλά δεν έχουμε καμία πληροφορία για εσάς».


Το Highgate είναι ο τόπος ανάπαυσης του Karl Marx και πολλών Βρετανών συγγραφέων, φιλοσόφων και επιφανών προσωπικοτήτων. Εδώ και χρόνια αποτελεί τουριστική ατραξιόν ως μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς και φυσικού κάλλους της Αγγλίας.
Η είσοδος για τους επισκέπτες είναι 4 λίρες και πολλά γκρουπ επισκεπτών με ξεναγούς περιδιαβαίνουν καθημερινά τα γεμάτα άγρια βλάστηση δρομάκια με τα γοτθικά μνημεία και τα αγάλματα. Ο George Michael θα είναι πιθανόν το πιο «εμπορικό» από τα ονόματα στα μνήματα των επιφανών πολιτών και αναμένεται κοσμοσυρροή.

Η οικογένεια ανησυχεί ιδιαίτερα για τις διαρροές στον τύπο και την συρροή χιλιάδων κόσμου στην δική τους τελετή, για αυτό δεν έχει απομακρυνθεί ακόμα η πιθανότητα να γίνει και μία δεύτερη τελετή στην οποία θα πουν το τελευταίο αντίο οι θαυμαστές του.

Tributes to singer George Michael are displayed outside of his home in north London, BritainREUTERS/Neil Hall

Σύμφωνα με πηγή της Daily Star, οι υπεύθυνοι αναμένουν έσοδα πολλών εκατοντάδων χιλιάδων για τα ταμεία καθώς η αγάπη του κόσμου στο πρόσωπο του George Michael εκδηλώνεται αδιάκοπα από τα αφιερώματα λατρείας έξω από το σπίτι που άφησε την τελευταία του πνοή.