Ο αστυνομικός που έκανε πρόταση γάμου στο Pride του Λονδίνου μετάνιωσε λόγω...

Ο αστυνομικός που έκανε πρόταση γάμου στο Pride του Λονδίνου μετάνιωσε λόγω ομοφοβίας

SHARE
Hotel Olympic horiz 1516

Στο Gay Pride του Λονδίνου το 2016 ο αστυνομικός Phil Adlem,έκανε δημόσια πρόταση γάμου στον αγαπημένο του.

 περπατούσε με άλλους αστυνομικούς, στη διάρκεια του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας, απομακρύνθηκε από τους συναδέλφους του, τον πλησίασε, γονάτισε και του έκανε την πρόταση γάμου μπροστά σε δεκάδες ανθρώπους. Ο σύντροφός του δέχθηκε και οι δυο τους μοιράστηκαν ένα τρυφερό φιλί ενώπιον δεκάδων πολιτών που χειροκροτούσαν ούρλιαζαν ενθουσιασμένοι.

Η πρόταση έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με το στιγμιότυπο να γίνεται αναπαραγωγή απο χιλιάδες χρήστες .

Έναν χρόνο μετά ο Φιλ φαίνεται να μετάνιωσε για την κίνησή του αυτή και με ένα άρθρο του  άρθρο του στην εφημερίδα Guardian, πλέον εύχεται να μην είχε κάνει ποτέ δημοσίως την πρόταση γάμου γιατί έκτοτε δέχεται ανελέητο διαδικτυακό bullying. Ο ίδιος λέει πως ενώ η άμεση ανταπόκριση στην κίνησή του ήταν μόνο θετική, με τον κόσμο που ήταν παρόντες να ζητωκραυγάζουν, όταν αποφάσισε να διαβάσει τα σχόλια στο ίντερνετ βρέθηκε μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη. «Κοίταξα τα σχόλια online στα βρετανικά μέσα. Τα περισσότερα ήταν φανταστικά. Αλλά το χαμόγελο δεν κράτησε πολύ»

«Η εχθρική αντίδραση ενός συναδέλφου από τη δουλειά και μια άλλη ενός παλιού συμφοιτητή ήταν αρκετές για να ευχηθώ να μην το είχα κάνει ποτέ»

Ανάμεσα στα πάρα πολλά ομοφοβικά σχόλια ήταν και αυτά  που έγραφαν: «και οι δύο θα έπρεπε να κρεμαστούν μέχρι θανάτου» και «μην κατηγορείται το Ισλαμικό Κράτος αν τους χτυπήσει».

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι είχε πέσει θύμα μιας βίαιης ομοφοβικής επίθεσης στα 18 του.«Παρόλα αυτά γνωρίζω ότι είμαι τυχερός. Είμαι τυχερός που ζω σε μια εποχή που μπορώ να μπω στην αστυνομία ως ένας γκέι άνδρας και ευχαριστώ τις προηγούμενες γενιές γι’ αυτό».