Ο ράπερ Μίλαν Κρίστοφερ στη πιο NSFW φωτογράφιση που έγινε σε ...

Ο ράπερ Μίλαν Κρίστοφερ στη πιο NSFW φωτογράφιση που έγινε σε περιοδικό μόδας

SHARE
Hotel Olympic horiz 1516

Ο ράπερ Μίλαν Κρίστοφερ ήρθε στο προσκήνιο μέσα από το ριάλιτι «Love & Hip Hop: Χόλιγουντ» όπου στη δεύτερη σεζόν έκανε coming out και έγινε ο πρώτος ανοιχτά γκέι πρωταγωνιστής της σειρά 

Ο Μίλαν Kρίστοφερ είναι ενεργός υποστηρικτής της LGBTQ κοινότητας.  Το 2016 κυκλοφόρησε το τραγούδι «When I Go» το οποίο αναφέρεται στον εκφοβισμό και τις αυτοκτονίες των εφήβων ομοφυλόφιλων. 

Ο 33χρονος μουσικός από το Σικάγο πέταξε τα ρούχα του για την πιο NSFW φωτογράφιση που έχουμε δεί σε περιοδικό στο φακό του Matthias Vriens  για το PAPER και το αποτέλεσμα ομολογουμένως κολάζει.

Ο Μίλαν Kρίστοφερ είπε για την φωτογράφιση στο PAPER:

«Λοιπόν, αισθάνομαι ότι στον πολιτισμό μας είναι τόσο ταμπού για έναν άντρα να δείξει το σώμα του, αλλά είναι εντάξει για μια γυναίκα να το κάνει. Απλά θέλω να το αλλάξω αυτό. Νομίζω ότι έχω ένα ωραίο σώμα και νομίζω ότι είναι τέχνη και ότι (το αντρικό σώμα) θα πρέπει να γίνεται αποδεκτό όπως αυτό των γυναικών. Μπορώ να είμαι άντρας και να είμαι γκέι μαύρος και καλλιτέχνης και να κάνω και γυμνό όπως θα μπορούσε οποιοσδήποτε άλλος.»

«Πιστεύω ότι αυτές οι φωτογραφίσεις είναι σημαντικές όχι μόνο για τον πολιτισμό αλλά και για την κοινότητα και την ποπ κουλτούρα εν γένει. Ποτέ δεν έχω δει να γίνεται στα περιοδικά κάτι τέτοιο με πραγματικά αποκαλυπτικό τρόπο»

Δείτε τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες, όπως δημοσιεύτηκαν στο PAPER.