Ο σύντροφος του Gianni Versace μιλά για την δολοφονία του σχεδιαστή

Ο σύντροφος του Gianni Versace μιλά για την δολοφονία του σχεδιαστή

SHARE
Hotel Olympic horiz 1516

Ο Antonio D’Amico, τελευταίος σύντροφος του δολοφονημένου Gianni Versace,έσπασε τη σιωπή του για πρώτη φορά. Όχι, όμως, για να μιλήσει σχετικά με την κοινή τους ζωή αλλά για να ασκήσει κριτική στη νέα σεζόν της σειράς «American Crime Story», που είναι αφιερωμένη στη δολοφονία του διάσημου μόδιστρου. Τον χαρακτήρα του ιδίου υποδύεται στη νέα σειρά ο Ricky Martin.

«Έχουν γράψει τόσο πολλά για τη δολοφονία και έχουν κάνει χιλιάδες υποθέσεις, αλλά χωρίς ίχνος πραγματικότητας», δήλωσε ο Antonio D’Amico  και διέψευσε μία από τις πιο εμβληματικές σκηνές της σειράς.

Το πρωινό της 15 Ιουλίου του 1997 ο Gianni Versace βγήκε να αγοράσει εφημερίδα.Ο Antonio D’Amico έπινε καφέ στη βεράντα κοντά στην είσοδο του αρχοντικού όταν άκουσε τους πυροβολισμούς. «Ένιωσα το αίμα μου να παγώνει», είπε. Μαζι με τον μπάτλερ του Versace βγήκαν έξω για να ερευνήσουν τι είχε συμβεί.«Το σπίτι είχε βιτρό παράθυρα και έτσι δεν μπορούσαμε να δούμε τι είχε συμβεί από το εσωτερικό, οπότε έπρεπε να ανοίξουμε την πύλη. Είδα τον Gianni να βρίσκεται στα σκαλιά και αίμα γύρω του. Σε αυτό το σημείο, όλα σκοτείνιασαν. Δεν είδα κάτι άλλο καθώς με απομάκρυναν», λέει.

η επίμαχη σκηνή της σειράς

«Η εικόνα του Ricky Martin να κρατά τη σορό στα χέρια του είναι γελοία», είπε ο Antonio D’Amico  «Μπορεί να είναι ποιητική αδεία του σκηνοθέτη, ωστόσο εγώ δεν αντέδρασα έτσι», ενώ τονίζει πως οι συντελεστές της σειράς δεν επικοινώνησαν καν μαζί του ώστε να μάθουν λεπτομέρειες.