Ο Τσιάρτας στον Ιερώνυμο και η μελλοντική συνεργασία

Ο Τσιάρτας στον Ιερώνυμο και η μελλοντική συνεργασία

SHARE
Hotel Olympic horiz 1516

Οι πρόσφατες ρατσιστικές δηλώσεις του Βασίλη Τσιάρτα,για τη νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου αλλά και την σημαία στις παρελάσεις ήταν ικανές να αναδείξουν στην Εκκλησία ένα σύμμαχο.Ετσι ο πρώην ποδοσφαιριστής συναντήθηκε εχτές με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο κατόπιν προσκλήσεως.

Να θυμίσουμε πως ο Τσιάρτας είχε δηλώσει αναφερόμενος στο νόμο για τη νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου, είχε γράψει στο Facebook: «Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν». Και είχε συμπληρώσει: «Νομιμοποιήστε και τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα».

Με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να επικροτεί: «Μου άρεσε αυτό που είπε αυτό το παλικάρι, ο αθλητής (σ.σ. Τσιάρτας). Εγώ όμως δεν το λέω ευχή, δεν θα θέλαμε τα παιδιά μας να υποστούν αυτό το μαρτύριο, γιατί και αυτά έχουν δικαιώματα στη ζωή. Ποιος ξέρει τι θα μας πουν όταν θα μεγαλώσουν.»

Ο Βασίλης Τσίαρτας σχολίασε και το θέμα της σημαίας. Λίγες ώρες μετά την επίσκεψη του Αμίρ στο Μαξίμου και τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα, έγραψε: «Την ελληνική σημαία πρέπει να την κρατάνε Έλληνες. Αδιαπραγμάτευτο.»

Την Πέμπτη  πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μετά από πρόσκληση του Αρχιεπίσκοπου για θέματα που είχαν να κάνουν με την εκκλησία, την Ελλάδα αλλά και το ποδόσφαιρο.

Ο  Αρχιεπίσκοπος εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τις «τέχνες του ποδοσφαίρου» και είπε ότι θα γίνει μεσοπρόθεσμα μια ακαδημία ποδοσφαίρου με υπεύθυνο τον Βασίλη Τσιάρτα.