Ο Ricky Martin ετοιμάζει τον γάμο του

Ο Ricky Martin ετοιμάζει τον γάμο του

SHARE
Hotel Olympic horiz 1516

Μιλώντας στο Eonline, ο Ricky Martin ανέφερε πως το γεγονός του γάμου του με τον Jwan Yosef, καλλιτέχνη συριακής καταγωγής, θα είναι κάτι «πελώριο».

«Εγώ θέλω σίγουρα να παντρευτώ στο Πουέρτο Ρίκο. Είναι κάτι που πρέπει να συμβεί» ανέφερε και σημείωσε από την άλλη πως ο γάμος τους θα είναι ένα πολυπολιτισμικό γεγονός. «Εκείνος κατάγεται από τη Σουηδία και κάποιοι συγγενείς του είναι από τη Συρία, οπότε θα κάνουμε κάτι ‘πολυεθνικό'».
Αν και η απόφαση για τους γάμους υπήρξε ενθουσιώδης, ο Μάρτιν παραδέχεται πως οι προετοιμασίες του γάμου δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. «Όλοι μιλούν για το γάμο, άλλα κανείς δεν σου λέει για την οργάνωσή του, επειδή είναι εξαιρετική δύσκολη» αναφέρει.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής κρατούσε για χρόνια μυστική την προσωπική του ζωή. Το Μάρτιο του 2010, αποφάσισε να ανακοινώσει τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και έκτοτε στηρίζει ενεργά την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

Ο τραγουδιστής έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τη διαδικασία της παρένθετης μητέρας δίδυμα αγοράκια, τον Βαλεντίνο και τον Ματέο που σήμερα είναι οκτώ ετών.