Παίκτης Star Academy: Και ομοφοβικός και ακοινώνητος

Παίκτης Star Academy: Και ομοφοβικός και ακοινώνητος

SHARE
Hotel Olympic horiz 1516

Εκτός ορίων βγήκε ένας από τους παίκτες του Star Academy «στολίζοντας» με υβριστικά σχόλια, τόσο την παραγωγή και το κανάλι, όσο και συμπαίκτη του που έχει αποχωρήσει.Το  γεγονός προκάλεσε την παρέμβαση της διευθύντριας της μουσικής ακαδημίας, Κατερίνας Γκαγκάκη που μπήκε στο σπίτι και έδειξε σε όλους ένα βίντεο στο οποίο ο Ζαφείρης Παρασκευόπουλος ξεσπά με υβριστικά σχόλια, κατά την διάρκεια συζήτησης με συμπαίκτριά του, επειδή είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

 

«Ελάτε και πάρτε τον π@@τσ@ μου γιατί είστε για τον π@@τσ@ μου! Να φύγω, ναι ρε μ@λ@κ@ και φέρτε τον αλογομούρη, πως τον λέγανε, τον Σταύρο (σ.σ. τον Σταύρο Γιάννου που αποχώρησε στο live πριν το Πάσχα). Βάλτε μέσα το άλογο, το horse boy και δέκα τραβέλια. Οι τύποι είναι για κλωτσιές», είπε, μεταξύ άλλων, ο 30χρονος «τραγουδιστής» .

 Η Κατερίνα Γκαγκάκη δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή της και είπε: «έχεις δύο εναλλακτικές: η μία είναι να μαζέψεις τα πράγματά σου και να φύγεις και η άλλη, που μπορεί να είναι και χειρότερη, είναι να μείνεις εδώ αλλά για εμένα δεν θα είσαι».

Προσπαθώντας να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, ο Ζαφείρης απέδωσε την συμπεριφορά του στα..ψυχολογικά για δικούς του λόγους και όλο αυτό ήταν… μια κακιά στιγμή.