«Παράνομα» φιλιά στη νέα καμπάνια της Absolut Kiss With Pride

«Παράνομα» φιλιά στη νέα καμπάνια της Absolut Kiss With Pride

SHARE
Hotel Olympic horiz 1516

Η Absolut δημιούργησε μια εντυπωσιακή καμπάνια με βίντεο και με αφίσες, που ονομάζεται Kiss With Pride για την 50ή επέτειο της μερικής αποποινικοποίησης της ομοφυλοφιλίας στην Αγγλίακαι την Ουαλία.

Η Absolut ήθελε να υπογραμμίσει το γεγονός, ότι εξακολουθεί να είναι παράνομη η ομοφυλοφιλία σε 72 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Οι αφίσες παρουσιάζουν άτομα από μερικές από τις 72 χώρες, όπου η ομοφυλοφυλία είναι παράνομη, που μοιράζονται ένα φιλί και εκφράζουν την ελευθερία τους.

Τη φωτογραφία των γυρισμάτων επιμελήθηκε ο Sam Bradley ο οποίος ανέλαβε την εκστρατεία επειδή «η ιδέα ήταν τόσο καθαρή» :

«Ήξερα ότι έπρεπε να συμμετάσχω, είναι αρκετά σπάνιο για τη διαφήμιση να αφορά σε έναν σκοπό χωρίς να μοιάζει ανειλικρινής. Αυτή η καμπάνια ήταν απόλυτα φυσική κι αληθινή» , εξηγεί.

«Όσο περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν αυτές τις εικόνες τόσο καλύτερα. Και όχι μόνο σε προοδευτικές πόλεις όπως στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη. Θα ήθελα πραγματικά οι εικόνες αυτές να φτάσουν στους ανθρώπους εκτός αυτής της φούσκας και να ξεκινήσουν μια εποικοδομητική συζήτηση» .

Το Absolut ξεκίνησε επίσης το hashtag #KissWithPride και για κάθε χρήση του θα δίνει £1 δωρεά στο Stonewall.

Ο επικεφαλής του μάρκετινγκ στην Pernod Ricard UK, Adam Boita, δήλωσε: «Το γεγονός ότι εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να μην είναι ελεύθεροι να αγαπούν αυτούς που επιλέγουν, πηγαίνει ενάντια σε όλα όσα υποστηρίζει το Absolut. Η εκστρατεία Kiss With Pride είναι κάτι για το οποίο είμαστε εξαιρετικά περήφανοι.»

Αυτή η καμπάνια συνοδεύεται κι από την πρόσφατη κυκλοφορία της ταινίας μικρού μήκους Equal Love της Absolut, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω:

πηγή:antivirus