Σε ευχαριστούμε Γιώργη Χριστοδούλου!

Σε ευχαριστούμε Γιώργη Χριστοδούλου!

SHARE
Hotel Olympic horiz 1516

gx

Νομίζουμε πως καλύτερη παρουσίαση απο το κείμενο που ο ίδιος ο Γιώργης Χριστοδούλου ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook μαζί με το υπέροχο video του εξίσου υπέροχου τραγουδιού, δεν θα μπορούσε να υπάρξει για να δείτε το video της διασκευής ενός γνωστου τραγουδιού απο τον  Γιώργη Χριστοδούλου.
«Ωραίο, γιατί όμως;» με ρώτησε μια φίλη αναφερόμενη στο λόγο για τον οποίο φτιάξαμε αυτό το βίντεο για τη «ρομαντική» Καντάδα. Οι απαντήσεις -μπορεί να- είναι πολλές: Γιατί όχι; / Γιατί δεν έχει ξαναγίνει / Γιατί το κάναμε πρώτα για να το χαρούμε εμείς / Γιατί είναι μια πολύ προσωπική μου στιγμή συνδιασμένη με ένα συγκεκριμένο τραγούδι… κι άλλα πολλά «γιατί». Όμως το πιο σημαντικό «γιατί» για μένα, κρύβεται στο ίνμποξ μου, όπου κάποιοι γνωστοί μου έστειλαν συγχαρητήρια αλλά «στα λέω από δω, δεν μπορώ όπως καταλαβαίνεις να το κοινοποιήσω αυτό το βίντεο», καθώς και στον κύριο που άφησε το σχόλιο «Ντροπή σας, πάτε να περάσετε την αγάπη των ομοφυλόφιλων ως κάτι φυσιολογικό». Και μόνο γι’ αυτούς λοιπόν καλή μου φίλη που με ρώτησες, έχουμε το «γιατί» μας. Διότι η λέξη «αγάπη» -μιας και την αναφέρει αυτός ο κύριος- είναι η μοναδική ελληνική λέξη, πλάι στην οποία δεν μπορεί να σταθεί η λέξη «αφύσικο»

Οι απαντήσεις είναι πολλές ..Γιατί η αγάπη δεν έχει φύλο,γιατί η αγάπη μπορεί,απλά γιατί μπορούμε…
Αλλά ποιός νοιάζεται να απαντήσει σε σχόλια και να αφήσει να χαθεί η μαγεία.

Eνας γκέι άντρας ξυπνά με φιλιά τον σύντροφό του στο νέο βιντεοκλίπ του Γιώργη Χριστοδούλου. Ο δημοφιλής τραγουδοποιός, που μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και Βαρκελόνης, διασκεύασε το τραγούδι των Χρήστου Γιαννακόπουλου και Γιάννη Κυπαρίσση «Το πρωί με ξυπνάς με φιλιά», στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα για τη διαφορετικότητα μέσα από την οπτικοποίησή του.

Σε ευχαριστούμε Γιώργη!

Credits: official video – album «Καντάδα» – www.giorgismusic.com
(μουσική-στίχοι: Γ.Κυπαρίσσης – Χ. Γιαννακόπουλος)
Σκηνοθεσία: Δαρείος Χαλίλι www.dareoskhalili.tumblr.com | Παίζουν: Miguel Cartaxana / Pedro Martins | Διευθυνση φωτογραφίας-φωτισμός: Maria Secio / Will Gething | Σχεδιασμός παραγωγής: Natasha Palmer / Emile Heywood | Μοντάζ: Maria Secio | Colourist: Karolina Cybulski