Το άφυλο μοντέλο που κατέκτησε το χώρο της μόδας και ως γυναίκα...

Το άφυλο μοντέλο που κατέκτησε το χώρο της μόδας και ως γυναίκα και ως άντρας

SHARE
Hotel Olympic horiz 1516

H Rain Dove είναι  διαφορετική σε σχέση με ό,τι έχετε δει μέχρι τώρα. 

Όχι, δεν πρόκειται για κάποια transgender αν εκεί πήγε αυθόρμητα το μυαλό σας. Πρόκειται για μια γυναίκα η οποία, απλώς, έχει έντονα αντρικά χαρακτηριστικά. Κι αν αυτό για μια άλλη γυναίκα θα μπορούσε να είναι λόγος από το να νιώθει ανασφάλειες ή θεωρεί τον εαυτό της ανεπαρκή μέχρι να να βουλιάζει στην αυτοτιμωρία και την αυτολύπηση (γιατί έχουμε δει παραδείγματα που αντιστοιχούν σε όλες τις καταστάσεις), εκείνη αποφάσισε να το αγκαλιάσει, να το κάνει προτέρημα και να λάμψει μέσα από αυτό και να χρησιμοποιήσει την διαφορετικότητα της για να καταρρίψει τα στερεότυπα και «δικτατορία» των δύο φύλων.

Σήμερα, δουλεύει ως μοντέλο τόσο για γυναικείες συλλογές και επιδείξεις μόδας, όσο και για αντρικές και είναι ένα από τα πιο hot ονόματα στο χώρο του μόντελινγκ. Όπως μπορούμε να διαβάσουμε στο bio της στο Instagram, η ίδια θεωρεί ότι εκπροσωπεί τον άνθρωπο και όχι κάποιο συγκεκριμένο φύλο τόσο στο χώρο της μόδας, όσο και του κινηματογράφου αλλά και του ακτιβισμού. 

Μάλιστα, με ένα πρόχειρο scroll down θα δείτε ότι ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες με τις οποίες προωθεί την διττή της φύση, βάζοντας στο ένα κάδρο τον εαυτό της ως γυναίκα και στο άλλο τον εαυτό της ως άντρα.