Το «Δίπλα σου» υποψήφιο στα Ermis Awards

Το «Δίπλα σου» υποψήφιο στα Ermis Awards

SHARE
Hotel Olympic horiz 1516

Το «Δίπλα σου» διαγωνίζεται για το Βραβείο Κοινού, όπου ψηφίζουμε την αγαπημένη διαφήμιση τoυ 2016 σ’ ένα σύνολο 17 υποψηφίων . Για να ψηφίσεις, απλά ακολουθείς το παρακάτω link Ermis Vote, επιλέγεις το «Δίπλα Σου» από την λίστα των υποψηφίων και δίνεις ονοματεπώνυμο και email. Με την ψήφο σου μπαίνεις και στην κλήρωση για ένα Tablet SAMSUNG GALAXY TAB, A T285.

Η καμπάνια  «Δίπλα Σου» είναι μία πρωτοβουλία που έγινε με την συνέργεια του Athens Pride, του Thessaloniki Pride, της Θετικής Φωνής και της Ομοφυλοφιλικής Λεσβιακής Κοινότητας Ελλάδος (ΟΛΚΕ) με την υποστήριξη του αλληλεγγύη-SolidarityNow.

Στόχος της είναι να  εξοικειώσει την κοινή γνώμη με την έννοια της συντροφικότητας μεταξύ ζευγαριών του ίδιου φύλου και αποτελεί επίσης μία προσπάθεια αύξησης της ορατότητας και του βαθμού αποδοχής των ΛΟΑΤΚΙ συμπολιτών μας από όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας.

 

Τα Ermis Awards διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος και αποτελούν το κορυφαίο γεγονός του κλάδου της διαφήμισης και επικοινωνίας στη χώρα μας. Το διήμερο φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 13 & 14 Μαρτίου 2017 στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» , όπου θα φιλοξενηθούν ομιλίες σημαντικών προσωπικοτήτων από το χώρο της επικοινωνίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό.