Το Playboy φιλοξενεί την πρώτη trans playmate στην ιστορία του

Το Playboy φιλοξενεί την πρώτη trans playmate στην ιστορία του

SHARE
Hotel Olympic horiz 1516

Το τελευταίο τεύχος του Playboy και το πρώτο μετά του θάνατο του ιδρυτή του Χιου Χέφνερ, φιλοξενεί μία trans playmate, την πρώτη στην 64χρονη ιστορία του περιοδικού.

Η Ινές Ράου ποζάρει τελείως γυμνή στο τεύχος Νοεμβρίου / Δεκεμβρίου του 2017μετά το θάνατο του ιδρυτή του, Χιου Χέφνερ.

Το 26χρονο μοντέλο έχει ποζάρει και στο παρελθόν για το περιοδικό, ωστόσο, αυτή τη φορά, κάνει το ντεμπούτο της ως η πρώτη επίσημη trans playmate, που σημαίνει ότι θα φιλοξενηθεί στο «σαλόνι» του περιοδικού.

 

Η Ραού είναι ένα επιτυχημένο μοντέλο από το Παρίσι που έχει περπατήσεις στις πασαρέλες στις εβδομάδες μόδας σε ολόκληρο τον κόσμο και έχει φιλοξενηθεί και στην Vogue Ιταλίας.

 

Το μοντέλο δεν είχε μιλήσει ανοιχτά για μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως δήλωσε στο Playboy, ομολογώντας πως φοβόταν ότι δεν θα έβρισκε ποτέ σύντροφο ή πως θα θεωρούνταν «περίεργη».

 

«Και μετά σκέφτηκα, ξέρετε, πρέπει απλώς να είσαι ο εαυτός σου. Είναι λύτρωση να λες την αλήθεια για σένα, είτε είναι το φύλο σου, είτε η σεξουαλικότητα ή οτιδήποτε άλλο. Οι άνθρωποι που σε απορρίπτουν, απλώς δεν αξίζει να είναι δίπλα σου. Το θέμα δεν είναι να σε αγαπούν οι άλλοι αλλά να αγαπάς εσύ τον εαυτό σου».

 

Για την ιστορία, η Ραού, είναι η πρώτη transgender playmate που εμφανίζεται στο περιοδικό, αλλά δεν είναι το πρώτο τρανσέξουαλ μοντέλο του Playboy.

Η Καρολίν «Τούλα» Κόσι εμφανίστηκε στο περιοδικό το 1981, λίγο πριν παίξει στην ταινία του Τζέιμς Μποντ «Για τα μάτια σου μόνο». Ένα χρόνο αργότερα, έκανε coming out