VF Laser Clinics: Υγεία-Λάμψη -Ομορφιά,τώρα και για πάντα

VF Laser Clinics: Υγεία-Λάμψη -Ομορφιά,τώρα και για πάντα

SHARE

Νέες, Μη Επεμβατικές Θεραπείες Κοσμητικής Ιατρικής υπόσχονται να μας κάνουν Ομορφότερους, σε λίγα λεπτά της ώρας.

Αυτό υποστηρίζουν οι δερματολόγοι και οι πλαστικοί χειρουργοί των VF Laser Clinics, του Νέου Ομίλου Κοσμητικής Ιατρικής που λειτουργεί από το καλοκαίρι στην καρδιά της Αθήνας. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της επιστημονικής ομάδας, εκείνο που έλειπε από την Ελλάδα ήταν η εισαγωγή των νέων υπερ-εξελιγμένων μηχανημάτων που ήδη υπάρχουν σε χώρες του εξωτερικού, καθώς και η ειδική εκπαίδευση του ιατρικού προσωπικού στην εφαρμογή των νέων θεραπειών. Όπως χαρακτηριστικά μας ανέφερε: «Η επιστήμη μας δίνει πλέον τη δυνατότητα να καταφέρουμε πολύ περισσότερα σε λίγα λεπτά της ώρας, από όσα μπορούσαμε κάνουμε σε διάστημα μηνών μερικά χρόνια πριν. Αρκεί να υπάρχει ο κατάλληλος εξοπλισμός και βέβαια, η αναγκαία ιατρική τεχνογνωσία.»

Μια εντελώς νέα φιλοσοφία στην Κοσμητική Ιατρική. Τα VF LASER CLINICS είναι τα ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ με ενσωματωμένα ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ.

Η επένδυση στην δημιουργία ενός πλήρως εξοπλισμένου Μικροβιολογικού Εργαστηρίου έχει σκοπό την εισαγωγή μιας νέας φιλοσοφίας στην Κοσμητική Ιατρική. Το μεγάλο φάσμα των αναλύσεων που προσφέρει το Μικροβιολογικό Εργαστήριο είναι αναγκαίο στις περισσότερες υπηρεσίες της κοσμητικής ιατρικής. Επιπλέον, είναι απαραίτητο για την απόλυτη ασφάλεια των θεραπειών στις οποίες απαιτείται η άδεια λήψης και επεξεργασίας αίματος, όπως για παράδειγμα η θεραπεία PRP.

Ποιες Νέες Θεραπείες Προσώπου φέρνουν στην Ελλάδα τα VF Laser Clinics:

Το σύστημα HIFU™ για Τριπλό, Μη Επεμβατικό LIFTING Προσώπου σε 1 Συνεδρία!

Η είσοδος του HIFU™ άλλαξε ριζικά την προσέγγιση ΟΛΩΝ των θεραπειών αντιγήρανσης, σύσφιξης και ανόρθωσης προσώπου. Το σύστημα βασίζεται στην τεχνολογία Εστιασμένων Υπερήχων Υψηλής Έντασης, χάρη στην οποία δρα αποτελεσματικά όχι μόνο στην πρώτη αλλά ΚΑΙ ΣΤΙΣ 3 ΣΤΙΒΑΔΕΣ του δερματικού ιστού του προσώπου. Με αυτόν τον τρόπο επιφέρουμε άμεσα και μη επεμβατικά (χωρίς νυστέρι), το αποτέλεσμα του λίφτινγκ, σε 1 μόλις συνεδρία.

Το σύστημα DERMAFRAC™ για Αντιγήρανση, Ενυδάτωση, και Λάμψη του δέρματος στην ίδια Συνεδρία!

Μεταφορά θρεπτικών συστατικών βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος με την τεχνολογία micro-channeling. Το σύστημα Dermafrac™, μέσω των μικρο – καναλιών που δημιουργεί στην επιδερμίδα, μεταφέρει ουσίες με ενεργά συστατικά στο κατάλληλο βάθος στο δέρμα, απολύτως ανώδυνα και αναίμακτα. Επιπλέον, η νέα τεχνολογία στερεοποιημένων μικρο-κρυστάλλων Dermapeel® του συστήματος, προκαλεί επιφανειακή δερμοαπόξεση, προετοιμάζοντας κατάλληλα την επιδερμίδα για την διείσδυση των ουσιών και τη θεραπεία για τη θεραπεία, αποφεύγοντας ερεθισμούς και οιδήματα!

Το σύστημα Impact Expert® για θεραπείες αντιγήρανσης και αντιμετώπισης της ακμής!

Οριστική εξάλειψη των ουλών Ακμής, λείανση των λεπτών γραμμών & των ρυτίδων, αποκατάσταση του αφυδατωμένου δέρματος και των λιπαρών επιδερμίδων. Τo Impact Expert ®, που είναι ότι πιο σύγχρονο στα συστήματα εναλλασσομένων ακουστικών υπερήχων και χαρακτηρίζεται για την εξαίρετη αποτελεσματικότητά του σε ένα ευρύ φάσμα δερματικών βλαβών. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία Impact™, παράγονται εναλλασσόμενα κύματα ακουστικών υπερήχων, με θετική συνέπεια την ενίσχυση της διαδερμικής διείσδυσης των ενεργών συστατικών.

Το σύστημα Fractional Microneedle RF VIVACE® για Τρισδιάστατη Ογκομετρική Σύσφιξη

Το σύστημα Fractional Microneedle RF VIVACE®, αποτελεί την αιχμή της τεχνολογίας στα συστήματα κλασματικής ραδιοσυχνότητας. To VIVACE® διαθέτει εξελιγμένες μικροβελόνες, οι οποίες μεταφέρουν άμεσα θερμότητα στα εν τω βάθει στρώματα του δέρματος, με αποτέλεσμα την αύξηση παραγωγής ενδογενούς κολλαγόνου και ελαστίνης. Η θεραπεία που γίνεται ογκομετρικά και τρισδιάστατα, ενδείκνυται για θεραπείες σύσφιξης, ρυτίδων σε πρόσωπο και λαιμό, σμίλευσης περιγράμματος προσώπου, ανάπλασης και λάμψης.

VF Laser Clinics ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Διεύθυνση: Όθωνος 4, 10563, Σύνταγμα, 1ος Όροφος

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2182183330

Email: info@laserclinics.gr
www.laserclinics.gr